Zeilboot in de mist

Werkcode: 293 090 Kopieer de werkcode

Ingrid Van Damme fotografie profielfoto zeilboot in de ochtendmist aan de Bretoense kust van Morgat. Een prachtige baai zo rustig. Zeilboot voor anker in de baai van Morgat -Bretoense kust Frankrijk

Dit werk wordt aangeboden door Ingrid Van Damme fotografie

Welkom, ik ben Ingrid Van Damme, vind het zalig en ontspannend om buiten in een mooie omgeving te wandelen vandaar m’n meeste interesse in de natuur en zijn sfeer dan zo mooi mogelijk vast te leggen in m’n foto’s.
Een eer voor m'n fotografie werk, een interview op 1X een site waar je foto's gejureerd worden door expert en officieel curatoren, hier de link Link: https://1x.com/magazine/permalink/9525
In het begin maakte ik voornamelijk macro foto’s, hiervoor heb je een klein stukje natuur nodig om je enkele uurtjes bezig te houden.
Sinds enkele jaartjes terug hou ik mij ook meer bezig met het maken van zee- en landschappen, vooral het werken met langere sluitertijden en wat creativiteit is m’n ding.
Het laatste jaar ook wat met zwart-wit minimalisme, wat weer om een hele andere aanpak vraagt. Een reden temeer om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten.
Alvast bedankt voor de belangstelling.
Bent u op zoek naar een originele wanddecoratie voor aan die kale muur? Neem dan eens een kijkje in mijn shop bij "Werk aan de Muur". Mijn werk kan op verschillende materialen en formaten geprint worden. https://ingridvandammefotografie.werkaandemuur.nl/nl. Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur" Niet alle werken kan je hier vinden, op https://ingridvandamme.myportfolio.com/ en https://500px.com/ingridvd kan je ook nog meerdere werken zien.

Meer weten over Ingrid Van Damme fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Wina
Nederland
5 / 5

Kan niet beter!
Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Jam hair and makeup
Nederland
5 / 5

Contact en servicegericht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Hanny
Nederland
5 / 5

Veel keus. Daardoor mooi werk kunnen kiezen geheel in juiste kleuren. Snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
E.A.Balk
Nederland
5 / 5

Kunstwerk voldoet aan verwachting
Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Elise
Nederland
5 / 5

Super service!
Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Marc Goorden
Nederland
5 / 5

Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Richard
Nederland
5 / 5

Heel mooi en goed ingepakt
.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Marianne
Nederland
4.5 / 5

perfecto
Prachtige print op canvas van het kunstwerk wat ik had uitgezocht! Zeer mooi ingelijst, echt kwaliteitswerk! De app waarmee je van te voren kan zien hoe het gaat staan aan de muur en welke grootte het mooist uitkomt is super handig. De service is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende het productieproces. Een minpunt vind ik wel de vervoerder (Packs) die het komt brengen...ik zag bij het uit de auto halen dat er niet heel voorzichtig met mijn pakket werd omgesprongen en bovendien was de buitenkant van de verpakking nat aan de zijkant, heeft waarschijnlijk in een nat depot gestaan? Gelukkig was mijn mooie kunstwerk zeer goed verpakt door werk aan de muur zodat het geen gevolgen had verder. Superblij met het kunstwerk wat nu aan mijn muur hangt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Hennie
Nederland
4.5 / 5

Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Johan & Diana Walop
Nederland
5 / 5

Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
J
Nederland
5 / 5

ziet er uit zoals op de site
Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven Zeilboot in de mist van Ingrid Van Damme fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
125,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden