Winter aan het boothuis

Werkcode: 333 680 Kopieer de werkcode

Ingrid Van Damme fotografie profielfoto winter prik aan het boothuis in het park, de heftige sneeuwval gaf op korte tijd dit prachtige winters landschap. wat herfstkleurtjes van de treurwilg gaf een extra meerwaarde aan dit winter tafereel.

Dit werk wordt aangeboden door Ingrid Van Damme fotografie

Welkom, ik ben Ingrid Van Damme, vind het zalig en ontspannend om buiten in een mooie omgeving te wandelen vandaar m’n meeste interesse in de natuur en zijn sfeer dan zo mooi mogelijk vast te leggen in m’n foto’s.
Een eer voor m'n fotografie werk, een interview op 1X een site waar je foto's gejureerd worden door expert en officieel curatoren, hier de link Link: https://1x.com/magazine/permalink/9525
In het begin maakte ik voornamelijk macro foto’s, hiervoor heb je een klein stukje natuur nodig om je enkele uurtjes bezig te houden.
Sinds enkele jaartjes terug hou ik mij ook meer bezig met het maken van zee- en landschappen, vooral het werken met langere sluitertijden en wat creativiteit is m’n ding.
Het laatste jaar ook wat met zwart-wit minimalisme, wat weer om een hele andere aanpak vraagt. Een reden temeer om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten.
Alvast bedankt voor de belangstelling.
Bent u op zoek naar een originele wanddecoratie voor aan die kale muur? Neem dan eens een kijkje in mijn shop bij "Werk aan de Muur". Mijn werk kan op verschillende materialen en formaten geprint worden. https://ingridvandammefotografie.werkaandemuur.nl/nl. Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur" Niet alle werken kan je hier vinden, op https://ingridvandamme.myportfolio.com/ en https://500px.com/ingridvd kan je ook nog meerdere werken zien.

Meer weten over Ingrid Van Damme fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Esther Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

2 keer een topervaring.
Via VT Wonen aan dit mooie bedrijf gekomen. Inmiddels twee mooie "werken aan de muur". Service is top, zo ook de nette levering. Echt waar voor je geld. Veel keuze en diversiteit, een echte aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
F. van den Burg Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
Ronald Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top
Goeie en snelle levering. Kwaliteit is ook prima!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
M44 Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
We hebben al 5x een groot canvasdoek besteld bij Werkaandemuur. Het is mooi afgewerkt mooi van kleur goed verpakt dus top! Dus echt een goed adres om iets moois te vinden en het aanbod is ruim voor iedere smaak.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
IsoJacobijntje Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
Cees Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Correct behandeld. Snelle afhandeling van mijn bestelling.
Heb helaas nog geen foto gemaakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
U. Holwerda Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
John Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Barbra Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede advisering en service ook bij problemen
Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Wil Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Janneke Geverifieerde koper
Nederland
3.5 / 5

Positief, contact goed en mooi werk geleverd
Positief, contact goed en mooi werk geleverd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Marian Kool Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Winter aan het boothuis van Ingrid Van Damme fotografie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
125,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden