Lente Bloesem

Werkcode: 270 110 Kopieer de werkcode

Ingrid Van Damme fotografie profielfoto Roze bloesem is de eerst voorbode van de lente. Lente geeft je een boost. Deze lente bloesem is zo prachtig en fragile.

Dit werk wordt aangeboden door Ingrid Van Damme fotografie

Welkom, ik ben Ingrid Van Damme, vind het zalig en ontspannend om buiten in een mooie omgeving te wandelen vandaar m’n meeste interesse in de natuur en zijn sfeer dan zo mooi mogelijk vast te leggen in m’n foto’s.
Een eer voor m'n fotografie werk, een interview op 1X een site waar je foto's gejureerd worden door expert en officieel curatoren, hier de link Link: https://1x.com/magazine/permalink/9525
In het begin maakte ik voornamelijk macro foto’s, hiervoor heb je een klein stukje natuur nodig om je enkele uurtjes bezig te houden.
Sinds enkele jaartjes terug hou ik mij ook meer bezig met het maken van zee- en landschappen, vooral het werken met langere sluitertijden en wat creativiteit is m’n ding.
Het laatste jaar ook wat met zwart-wit minimalisme, wat weer om een hele andere aanpak vraagt. Een reden temeer om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten.
Alvast bedankt voor de belangstelling.
Bent u op zoek naar een originele wanddecoratie voor aan die kale muur? Neem dan eens een kijkje in mijn shop bij "Werk aan de Muur". Mijn werk kan op verschillende materialen en formaten geprint worden. https://ingridvandammefotografie.werkaandemuur.nl/nl. Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur" Niet alle werken kan je hier vinden, op https://ingridvandamme.myportfolio.com/ en https://500px.com/ingridvd kan je ook nog meerdere werken zien.

Meer weten over Ingrid Van Damme fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Rolf
Nederland
5 / 5

Wandpaneel geslaagd
Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Bob
Nederland
5 / 5

Top kunst en service
Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
NICOLE
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede service, mooie kwaliteit van het behang.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is heel groot. Ze beloven wat ze doen: verzending, leverijd, prima verpakking!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Frodo
Nederland
5 / 5

Mooie producten goede service Bezorging op gewenste dag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Helmy Luijten
Nederland
5 / 5

Veel keus, mooi materiaal, een aanrader!!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Jose Tijssens
Nederland
5 / 5

We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Mike
Nederland
4.5 / 5

geweldige mooie kwaliteit en uitstekende service
Ben zeer tevreden met jullie aandacht en werkwijze. Foto kan ik helaas nog niet sturen omdat het schilderij nog niet aan de muur hangt. Het is een verjaardags cadeau voor mijn vrouw en die is pas 14-11 jarig. Maar als hij hangt zal ik aan jullie denken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Linda
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
René
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en prima service. Foto op aluminium was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Lente Bloesem van Ingrid Van Damme fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
125,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden