zonsondergang in Zoutelande

Werkcode: 412 475 Kopieer de werkcode

Ingrid Van Damme fotografie profielfoto Paalhoofd of golfbreker vindt het meestal aan de Nederlandse kust, prachtige stranden, deze is in high key gemaakt om de pastel kleuren te bekomen. Door het gebruik van LEE filters krijg je een mooi melkachtig effect op het zeewater. het beetje warme gloed van de zonsondergang geeft een beetje warmte aan de koele kleuren van het zeewater. pastelkleur

Dit werk wordt aangeboden door Ingrid Van Damme fotografie

Welkom, ik ben Ingrid Van Damme, vind het zalig en ontspannend om buiten in een mooie omgeving te wandelen vandaar m’n meeste interesse in de natuur en zijn sfeer dan zo mooi mogelijk vast te leggen in m’n foto’s.
Een eer voor m'n fotografie werk, een interview op 1X een site waar je foto's gejureerd worden door expert en officieel curatoren, hier de link Link: https://1x.com/magazine/permalink/9525
In het begin maakte ik voornamelijk macro foto’s, hiervoor heb je een klein stukje natuur nodig om je enkele uurtjes bezig te houden.
Sinds enkele jaartjes terug hou ik mij ook meer bezig met het maken van zee- en landschappen, vooral het werken met langere sluitertijden en wat creativiteit is m’n ding.
Het laatste jaar ook wat met zwart-wit minimalisme, wat weer om een hele andere aanpak vraagt. Een reden temeer om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten.
Alvast bedankt voor de belangstelling.
Bent u op zoek naar een originele wanddecoratie voor aan die kale muur? Neem dan eens een kijkje in mijn shop bij "Werk aan de Muur". Mijn werk kan op verschillende materialen en formaten geprint worden. https://ingridvandammefotografie.werkaandemuur.nl/nl. Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur" Niet alle werken kan je hier vinden, op https://ingridvandamme.myportfolio.com/ en https://500px.com/ingridvd kan je ook nog meerdere werken zien.

Meer weten over Ingrid Van Damme fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Linda Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
J. Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Geweldig bedrijf met goede kwaliteit schilderijen. En snel geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2018
Aline Dassel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
René Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top kwaliteit!
Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Hettie Nepveu Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel erg blij en tevreden met onze aanwinst

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Richard van Belzen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Sander Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering en goede kwaliteit
Het werk werd snel geleverd en was eenvoudig zelf in elkaar te zetten en op te hangen. De kwaliteit is top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Ronald Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Marjolein Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede service/contact/levering
De schilderijen (canvas) waren exact de kleur zoals weergegeven op de website. Wij zijn er blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Ans van der Heij Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Met zorg en liefde gemaakt!
Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Peet Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig!!!
Goeie communicatie,leuk dat jullie vragen om een foto,meeleven met de klant,bezorging was ook perfect geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Corrie Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk zonsondergang in Zoutelande van Ingrid Van Damme fotografie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
133,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden