Bosanemoon in het bos

Werkcode: 94 178 Kopieer de werkcode

Ingrid Van Damme fotografie profielfoto de fijne bosanemoon is op zijn mooist in het zonlicht, getrokken op een zo laag mogelijk standpunt door de vegetatie heen , meeldraadjes komen mooi tot hun recht bij macro fotografie met het zonlicht erop

Dit werk wordt aangeboden door Ingrid Van Damme fotografie

Welkom, ik ben Ingrid Van Damme, vind het zalig en ontspannend om buiten in een mooie omgeving te wandelen vandaar m’n meeste interesse in de natuur en zijn sfeer dan zo mooi mogelijk vast te leggen in m’n foto’s.
Een eer voor m'n fotografie werk, een interview op 1X een site waar je foto's gejureerd worden door expert en officieel curatoren, hier de link Link: https://1x.com/magazine/permalink/9525
In het begin maakte ik voornamelijk macro foto’s, hiervoor heb je een klein stukje natuur nodig om je enkele uurtjes bezig te houden.
Sinds enkele jaartjes terug hou ik mij ook meer bezig met het maken van zee- en landschappen, vooral het werken met langere sluitertijden en wat creativiteit is m’n ding.
Het laatste jaar ook wat met zwart-wit minimalisme, wat weer om een hele andere aanpak vraagt. Een reden temeer om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten.
Alvast bedankt voor de belangstelling.
Bent u op zoek naar een originele wanddecoratie voor aan die kale muur? Neem dan eens een kijkje in mijn shop bij "Werk aan de Muur". Mijn werk kan op verschillende materialen en formaten geprint worden. https://ingridvandammefotografie.werkaandemuur.nl/nl. Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur" Niet alle werken kan je hier vinden, op https://ingridvandamme.myportfolio.com/ en https://500px.com/ingridvd kan je ook nog meerdere werken zien.

Meer weten over Ingrid Van Damme fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Mike
Nederland
4.5 / 5

geweldige mooie kwaliteit en uitstekende service
Ben zeer tevreden met jullie aandacht en werkwijze. Foto kan ik helaas nog niet sturen omdat het schilderij nog niet aan de muur hangt. Het is een verjaardags cadeau voor mijn vrouw en die is pas 14-11 jarig. Maar als hij hangt zal ik aan jullie denken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Jeannette
Nederland
4.5 / 5

Mooie uitvoering en vlotte service
Wij hebben een foto op canvas uitgekozen uit de collectie, met een grote maat (210 x 70). De kleuren zijn prachtig en het doek is mooi glad. We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en die is volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Debbie Nieboer
Nederland
5 / 5

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Anthony Clifford
Nederland
5 / 5

Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
Monique Lagerweij
Nederland
5 / 5

Leuk contact met medewerkers, Zeer goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Anita
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Jan en Diny
Nederland
5 / 5

Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
eric
Nederland
5 / 5

totaal ongecompliceerd
Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Wim Bolsens
Nederland
5 / 5

goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
L. van den Assem
Nederland
5 / 5

Aanbeveling Werk aan de muur
Zeer tevreden! Bestelling was goed verpakt; snelle levering. Prachtig werk hangt nu aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Hilde
Nederland
5 / 5

Super
Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Bosanemoon in het bos van Ingrid Van Damme fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
125,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden